AKTIVITETER

SKAPANDE VERKSAMHET

Barnen kan dagligen arbeta med skapande verksamhet i vår verkstad med bl.a. målning, tygtryck, lera, gips, sömnad, stickning, smyckestillverkning och annat pyssel.

SPORT/LEK

Vi använder skolans idrottssal för sport och lek två dagar i veckan. MSV deltar i Idrottslyftet. Elever ges en chans att prova på och upptäcka nya sporter. Finansieras via Stockholms idrottsförbund i samarbete med idrottslyftet.

UTFLYKTER

Vi har i olika perioder utflyktsdag då vi t ex bowlar, badar eller spelar badminton. För att kunna följa med på de olika aktiviteterna måste barnen anteckna sig på anmälningslistor.

STOR- OCH SMÅGRUPPSAKTIVITETER

Vi har olika former av lekar och tävlingar i storgrupp. Det kan vara t ex bingo, musikfrågesport, pingisturnering eller TV-spelturnering. I smågrupper ägnar vi oss bland annat åt bakning och matlagning.

MSV-RÅD OCH STORMÖTEN

Valda barnrepresentanter har regelbundet möte med Katta angående verksamhetsfrågor och aktiviteter. Träffas på fredagar 1 gång i månaden då rådstid är inlagt.
Vi har stormöten för alla barn 1a måndagen i varje månad, så att alla känner sig delaktiga och har inflytande i verksamheten.

MUSIK & FILM

De äldre barnen får möjlighet att tillsammans med Magnus skriva egen musik och spela in i vår musikstudio. Bidragen framförs i vår sommarcabaret. Musiksalen med instrument nyttjas då tillfälle ges. Eleverna producerar egna kortfilmer. Har tillgång till enkel utrustning , filmar och redigerar egna filmer som visas upp på vårterminens sommarcabaret.

bäst i stan!